MAGUNKRÓL


Víziónk: "A művészet varázslat, amely átalakít. Mi egy titkos világot alkotunk. Egy helyet, amely csak szépséggel van tele"


Csapatunk 2018 őszén kezdett egyedi, digitális festmények készítésével foglalkozni, azért mert a lakberendezési áruházak hatalmas választéka ellenére, nehéz otthonunk hangulatához illeszkedő, és egyben egyéniségünket is tükröző képet választani. 

Az áruházak polcain csak és kizárólag tömeggyártású és tervezésű képek kaphatók, amelyek egy adott sablonra épülnek, ezért több millió lakás falán találjuk szembe magunkat ugyanazzal az unalmas képpel.  Aki pedig igazán minőségi és egyedi alkotást szeretne, nagyon nehezen, vagy igen magas  áron tud csak hozzájutni.

Mi megfordítottuk a folyamatot! Az Ön stílusára igazítjuk a megrendelt képet, így biztos, hogy egyedi alkotás fog vissza köszönni az otthonában, amelyre méltán büszke lehet.

Azt se felejtsük el, hogy egy képpel milyen örömet szerezhetünk magunk vagy szeretteink számára, főleg ha ezt meglepetésként nyújtjuk át anélkül, hogy a megajándékozott modellt állt volna hozzá. Mi ezt is megtudjuk valósítani az Ön számára!


Tegyen próbára minket!