SZOLGÁLTATÁSAINK

Egyedi digitális festmények készítése-a kezdeti tervezéstől a végleges kivitelezésig.


Hogyan rendelhet tőlünk? 

  1. A www.eartgallerygroup@gmail.com e-mail címre ír nekünk. (magyar, angol, francia, spanyol, német nyelven) 
  2. Leírja pontosan mit szeretne terveztetni (portré, tájkép, csendélet stb.) és milyen méretben.
  3. Küld egy  jó minőségű fotót a szoba berendezéséről, amely stílusához tervezhetünk, vagy egy  portré fotót arról a személyről, akiről szeretne képet készíttetni.
  4. Mi küldünk egy elektronikus űrlapot Önnek, amelyen leírja a kép készítéshez szükséges információkat (méret, kiválasztott anyag stb.). Mi ez alapján megküldjük Önnek a pontos  árajánlatot és miután ezt elfogadja létrejön a megrendelése felénk. 
  5. A tervezési költség nem függ a kép méretétől, de a gyártási költség igen. Hiszen nem mindegy, hogy mekkora felületet kell vászonra vagy Tecco Photo papírra nyomtatni, majd keretre feszíteni vagy kasírozni.
  6. Két próbatervet készítünk Önnek, melyeket tartalmazza az árajánlatban megküldött alap vállalási ár. Amennyiben továbbiakat is igényelne, úgy a kép tervezési költsége tervezési munkaóránként 50 EUR-val növekszik.
  7. A próbaterv alapján véglegesítjük a képet, miután Ön jóváhagyta. Ezt követően megindul a kép gyártása, majd postázása, amelyet speciálisan kép szállítására szakosodott szállító céggel  küldünk meg Önnek a sérülésmentes teljesítés érdekében.